Ювентус и Лацио играят при резултат 1:0 в четвъртфинален сблъсък за

...
Ювентус и Лацио играят при резултат 1:0 в четвъртфинален сблъсък за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Лацио 1:0

Ювентус и Лацио играят при резултат 1:0  в четвъртфинален конфликт за Купата на Италия. В 44-ата минута Бремер даде преднина на " бианконерите ".

Лацио наложи надзор над срещата още от първите минути. " Римските орли " владееха топката повече. Първата по-опасна обстановка обаче бе пред вратата на Лацио в 7-ата минута, когато удар на Куадрадо бе блокиран и топката излезе в корнер. " Бианконерите " не съумяха да се възползват от ъгловия удар по най-хубавия метод. 

В 14-ата минута пък пристигна първата отлична опция за Лацио. Гостите комбинираха добре, a Матия Дзакани стреля настрана от вратата на Ювентус. Минута по-късно " бианконерите " дадоха отговор с изстрел на Филип Костич, който нахлу в наказателното поле на " римските орли " със страхотната си техника и скорост. Ударът му обаче бе избавен. 

Срещата сериозно се накъса поради чести нарушавания и от двата отбора. До 25-ата минута обаче единственият прецизен удар в мача бе този на Филип Костич.

В 26-ата минута Фаджоли и Киеза комбинираха на няколко пъти, а вторият бе съборен в наказателното поле на Лацио. Съдията обаче бе безапелационен, че играта би трябвало да продължи макар претенциите на домакините за дузпа. 

Две минути по-късно Адриен Рабио стреля с глава, а топката попадна в средата на вратата, където стражът на Лацио улови топката без проблеми. 

В 33-ата минута Фелипе Андерсон си опита шанса с изстрел от сериозна отдалеченост. Бразилецът се опита да изненада стража Перин, само че не съумя да уцели вратата. 

Душан Влахович не съумя да се възползва от неточност на Лацио при изнасянето на топката. Домакините съумяха да откраднат притежанието на топката в 40-ата минута и Влахович бързо опита да откри вратата на " римските орли ", само че стреля разочароващо.

Минута преди края на първото полувреме, Бремер изведе напред Ювентус след центриране отдясно. Бразилецът съумя да стигне до топката първи и я прати от близка отдалеченост във вратата на Лацио за 1:0. Попадението бе прегледано от ВАР за евентуална засада, само че такава нямаше и голът остана. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР